×

No products in the cart.

Pizza Fruta Deti

6,80 

Pizza Rings

6,80 

Pizza Tuna

4,80 

Pizza Vegjetariane

4,80 

Pizza Proshutë e Kërpudha

4,90 

Pizza Margharita

3,50 

Tavë Karkalec Panna

6,80 

Karkalec, sos i bardhë, qepë, parmixhano

Tavë Saganoq

6,80 

Karkaleca, qepë, spec, sos i kuq, djadh i bardhë

Kombinim Peshku

13,80 

Koc me Perime

8,40 

Levrek me Perime

8,70 

Fileto Salmoni

10,80 

Kallamar

8,20 

Karkalec

8,80 

Karkalec me salcë konjaku

8,20 

perime mix, portokall, konjak

Tavë mish viçi

5,80 

Mish viçi, perime mix, qepë, speca, kërpudha, demi glace

Kombinim Rings

13,80 

Mish nëtel, schinzel, biftek dhe pasta

Kombinim mishi në zgarë

12,80 

Biftek me kërpudha

11,80 

Sos kërpudhash, perime mix

Biftek në zgarë

10,80 

Perime mix dhe patate

Mix Pule

7,50 

Schnitzel Vieneze

5,90 

Mish pule, vezë, prezlle, limon, perime mix

Rolladë Pule

5,90 

Spinaq, perime mix, sos kërpudhash

Mish Pule Cordon Bleu

5,80 

Proshutë kaçkavall, sos kërpudhash, perime mix

Pulë me sos Kërri

5,80 

Salcë kërri, oriz, perime mix

Pulë Rings

5,80 

Speca, qepë, vezë, oriz, kërpudha, perime mix

Pulë me kërpudha

4,90 

Sos kërpudhash, perime mix

Rizoto me Salmon

6,70 

Salmon, perime mix

Rizoto me Fruta Deti

5,80 

Karkalec, kallamar, skampi, domatini

Rizoto Vegjetariane

4,80 

Qepë, perime mix, domatini

Rizoto Pule

4,80 

Mish pule, perime mix

Tagliatelle me Biftek

6,70 

Pasta me Levrek

5,50 

Levrek, domatini, spinaq

Pasta me Pulë

4,50 

Mish pule, sos Rose

Pasta Brokoli

3,80 

Domatini, hudhër, brokoli

Pasta Carbonara

4,80 

Proshutë, vezë, hopla, parmixhano

Pasta Bologneze

4,00 

Sos bologneze, parmixhano

Pasta Arrabiata

3,80 

Sos domatesh, hudhër, pepperoncino

Supë Domatesh

2,50 

Supë Perimesh

2,50 

Supë Peshku

3,00 

Supë pule

2,00 

Sendviç Pule

2,50 

Sendviç Tuna

2,50 

Sendviç Rings

2,90 

Proshutë, kërpudha, suxhuk, kaçkavall, sos

Burger Britanez

3,50 

Kërpudha, qepë

Burger Viçi

2,80 

Burger Pule

2,70 

Djath në Furrë

3,00 

Kaçkavall i Fërguar

3,20 

Chicken Fingers

3,50 

Paragjella Rings

6,50 

Proshutë e terur, suxhuk, kaçkavall, moxarela, djath i bardhë, domatini,...

Mix proshute dhe djathrash

5,50 

Sallatë Shope

2,80 

Domate, tranguj, djath

Sallatë Tuna

3,50 

Sallatë mikse, tuna, qepë, vezë, dressing

Sallatë Greke

3,20 

Domate, tranguj, qepë, speca, ullinj, djath

Sallatë Rukola

4,50 

Rukola, domatini, parmixhano, shegë, arra, acetobalsamico

Sallatë Pule

3,50 

Sallatë jeshile, domate, tranguj, misër, karrotë, domatini, mish pule

Sallatë Mix

4,20 

Rukola, domate, tranguj, spec, ullinjë, djath, qepë, sos