×

No products in the cart.

Kombinim mishi në zgarë

12,80 

Kombinim Rings

13,80 

Mish nëtel, schinzel, biftek dhe pasta

Tavë mish viçi

5,80 

Mish viçi, perime mix, qepë, speca, kërpudha, demi glace

Biftek në zgarë

10,80 

Perime mix dhe patate

Biftek me kërpudha

11,80 

Sos kërpudhash, perime mix