×

No products in the cart.

Kaçkavall i Fërguar

3,20 

Djath në Furrë

3,00 

Mix proshute dhe djathrash

5,50 

Paragjella Rings

6,50 

Proshutë e terur, suxhuk, kaçkavall, moxarela, djath i bardhë, domatini,...

Chicken Fingers

3,50